İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi ihalesi ne zaman?
Karşıyaka İlçesinin kuzeyinde yer alan İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi ihalesi ne zaman sorusunun cevabı belli oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi 1. etap yapım çalışmaları için 28 Aralık 2017'de ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Türkiye’ye örnek olan yerinde kentsel dönüşüm uygulamalarından biri olan İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi 180 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Batısında Örnekköy Deresi, kuzeyinde 7442 Sokak, doğusunda Baş Pehlivan Karaali Caddesi ve güneyinde 7505 ve 7414 sokaklar arasında kalan bölgede hayata geçirilen İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi pazar, rekreasyon ve spor alanları ile meydanlar oluşuyor.

Farklı tiplerde ve yüksekliklerde üretilecek bloklarda, 60 metrekare ile 123 metrekare arasında değişen büyüklüklerde konutların bulunacağı İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde mevcut durumda 705 adet yapı ve 91 adet işyeri olmak üzere toplam 1291 bağımsız birim bulunuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi alanında 6 bin kişi yaşıyor. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181