'Casa Marin Urla' projesi Urla'da yükseliyor!

Eruz Yapı tarafından 2015'in Eylül ayında yapımına başlanan "Casa Marin Urla" projesi 54 bin metrekare alan üzerinde bulunan 62 villadan oluşuyor. 162 metrekare 2+1,184 metrekare 3 + 1 ve 218 metrekare 3 + 1 olmak üzere 3 farklı konseptteki villalar, yerden ısıtma sistemi, şömine, yüzme iskelesi, beach club, açık havuz, kapak termal havuz, fitness center, sauna-buhar odası, 24 saat site içi güvenlik, ankastre ürünler, su-ısı-ses izolasyonu, bitkisel ve yapısal peyzaj ve 2 araçlık özel otoparkıyla misafirlerine 4 mevsim konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Urla'da doğru lokasyonda, doğru bir proje hedeflediklerini belirten Eruz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Eruz, "İzmir'de günden güne artan trafik ve yapılaşma yoğunluğu nedeniyle Eruz Yapı olarak yatırımlarımıza Urla'da devam etme kararı aldık ve bu nedenle Casa Marin Urla projemizi Urla'da yaşamak, yaşamak demek' sloganıyla sunduk. Bu projenin ardından Urla'da 2 farklı projemiz daha olacak. Urla, İzmir'e ve Çeşme'ye 15 dakika uzaklıkta. Sörf ve yelken okullarının yoğunluğu ve etrafının ormanlarla çevrik olması bölgenin en önemli avantajlarından. Urla İçmeler, hava temizliği konusunda Kaz Dağları'ndan sonra Türkiye'nin ikinci bölgesi. Kültürel ve tarihi zenginliği nedeniyle de çok tercih edilen bir ilçe. Bu nedenle çalışmalarımız burada devam edecek" diye konuştu.

YOĞUN TALEP VAR

Casa Marin projesinin 2016'nın Eylül ayında tamamlanacağını söyleyen Eruz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Eruz, "Projemize başlayalı 8 ay oldu. Şu anda inşaatın yüzde 60'ı tamamlanmış durumda. Villalarımızın 3'te 2'si satıldı. Ankara ve İstanbul'dan gelen misafirlerimizin oranı yüzde 30'u aşmış durumda. İstanbul'dan grup halinde gelip projemizden villa satın almak isteyenler var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Projemizle ilgilenen misafirlerimizi satış ofisimize bekliyoruz. Örnek villamızı inceleyip lansman fırsatlarıdan yararlanabilirler" dedi.

ALAÇATI'YA RAKİP

Casa Marin plajının gelecek dönemde Urla'ya çok büyük değer katacağını vurgulayan Eruz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Projemizin en önemli özelliği denize sıfır olması. Yarım adamn en dar noktasındayız. Bu yüzden etrafımız denizle çevrili. Urla Belediyesi'nin plajımızda yaptığı testlerde deniz suyu mükkemmel kalitede çıktı. Bu yıl içinde mavi bayrak alma durumumuz var. Bu sezon devreye girecek uluslararası sörf ve yelken kulüpleriyle kısa sürede Alaçatı'ya rakip bir plaj haline geleceğiz."

Habertürk Egeli Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181