Çeşme Jardin Eden'de son 10 villa için büyük fırsat!
“Dünyada gidilmesi gereken 52 yer” listesine girerek adından söz ettiren Çeşme’de, ayrıcalıklı ve özel yaşamın kapıları Pana Yapı tarafından aralanıyor. Çeşme’nin en güzel koylarından birinde özel plajı bulunan, eşi benzeri olmayan bir proje olarak hayata geçirilen Jardin Eden’in, 44 villa ve 3 konaktan oluşan ilk etap tesliminin 2017 yılı haziran ayında yapılması planlanıyor. Sakinlerine şehrin bunaltıcı kalabalığından uzakta, günlük koşturmaların ve trafik karmaşasının olmadığı bir yaşam sunan Jardin Eden; yeşil ve mavinin buluştuğu noktada çiçek kokuları arasında huzurlu bir yaşam vadediyor.

Her biri özel bahçeli ve tasarımlı villalar
Jardin Eden; deniz manzarasına hakim konumu, meydanları, kemerleri, otoparkları, müştemilatları ve geniş bahçeler içine konumlanmış her biri en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan villaları ile Çeşme’nin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Projede, her villaya ait, yardımcının konaklaması için özel olarak ayrılmış müştemilat evi de bulunuyor. Güney Fransa ve Ege mimarisinden esinlenilerek ve harmanlanarak hayata geçirilen Jardin Eden, toplam 124 bin metrekare alanla Çeşme’nin en büyük projesi olma özelliği taşıyor. Farklı tipte 118 villa ve toplam 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan Jardin Eden, her villanın ve her sokağın denize baktığı, sosyal olanakları arasında her villaya özel havuzların yanı sıra, çocuk havuzları, fitness, sauna ve hamamın da bulunduğu çok özellikli bir proje olarak fark yaratıyor. Projenin tercih edilme sebeplerinden birisi de, bölgenin en büyük marinası olacak Şifne Marina’ya yakın mesafede olması.

Yılın her ayı lüks ve konforlu yaşam
Yerden ısıtma ve duvardan soğutma yapan ısı pompalarının kullanıldığı, su arıtma sisteminin yanı sıra 24 saat özel güvenlik ve housekeeping hizmetlerinin de verildiği “Çeşme Jardin Eden”; akıllı ev teknolojisiyle sadece yaz aylarında değil, yılın 12 ayında da lüks ve konforlu yaşamın kapılarını aralıyor. Proje; özellikle işadamları, üst düzey yöneticiler, sporcu ve sanatçılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Jardin Eden’deki ayrıcalıklı yaşama dahil olmak isteyenler için projede fiyatlar 1 milyon 652 bin TL’den başlıyor. Ilıca Plajı ile Alaçatı merkeze de 6 kilometre mesafede bulunan Jardin Eden, 150 milyon TL’nin üzerindeki yatırımla hayata geçiyor. Alaçatı’ya yapılması planlanan havalimanının, bölgenin ve projenin değerini daha yukarılara taşıması bekleniyor.

“Gayrimenkulde Güç Birliği” kapsamında kolay ödeme imkanları
Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan, “Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen Real Estate Stars 2016 AraştırmasındaEn Çok Konut Satan Şirketler (Ciro bazında 2015) kategorisinde de ödüle layık görülen Pana Yapı, GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasında 4 proje ile yer alıyor. Çeşme’de ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açan Jardin Eden projesini 15 Ekim’e kadar 10 yıl vadeli ve aylık % 0,70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunan Pana Yapı, kentsel dönüşüm projesinin yürütüldüğü Fikirtepe’de en fazla proje gerçekleştiren firma olmasıyla dikkat çekiyor. Pana Yapı, bu yıl Aralık ayında bölgedeki Brooklyn Park projesindeki konutların teslimine hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181