Coordinat Bornova Mart 2018'de anahtar teslim yapacak!
DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, öğrenci ve yatırımcılara yönelik yaşama geçirdikleri Coordinat Bornova projesinde inşaatın yüzde 60'ını, satışların ise yüzde 70'ini tamamladıklarını söyledi. İnşaat sektöründeki birçok firmanın artan girdi maliyetleri nedeniyle işi yavaşlattığını fakat Coordinat Bornova'da inşaatın programa uygun ilerlediğini dile getiren Durmuş, söz verdikleri tarih olan 1 Mart 2018'de konut sahiplerine anahtar teslimi yapacaklarını vurguladı.

Bornova'nın eğitim, sağlık ve sanayi sektörlerini buluşturan özel bir konumda olduğunu kaydeden Onur Durmuş, "İzmir'de bekleyen yoğun bir talep var. Önümüzdeki en kısa zaman diliminde gayrimenkule yatırım yapanların yeniden kara geçeceği bir sürece giriyoruz" diye konuştu.

Sabah Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181