Güzelbahçe Nefes Bulvar İzmir tanıtıldı!
Yunusoğlu İnşaat, Güzelbahçe, Narlıdere ve Yelki üçgeninde 5 proje ve 250 konuttan oluşan 150 milyon liralık 'Nefes' projesini tanıttı. Key Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, yeni nesil gayrimenkul anlayışını temsil eden 'Nefes' projelerinin Güzelbahçe'ye bambaşka bir yaşam anlayışı kazandıracağını söyledi. Projeyi Yelki'de hayata geçireceklerini vurgulayan Yunusoğlu, "Aynı markanın çatısı altında İzmir'in Batı yakasını kapsayan Narlıdere, Güzelbahçe ve Yelki bölgesine nefes vereceğiz. Doğanın bin bir renginden beslenen mutlulukla, huzurla ve kente kimlik katan bir anlayışla yeni yaşam alanlarını oluşturacağız" diye konuştu.

250 BÖLÜMÜ VAR
Nefes Bulvar projesinde 4+ İlerden oluşan konutların 800 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında; müstakil villaların ise 2 ila 2.5 milyon lira arasında olacağını aktaran Yunusoğlu, "Toplam 250 bağımsız bölümden oluşan Nefes projelerimiz 'Hayat, her gün tatil' anlayışıyla hayata geçecek. Şehrin içinde ama huzurlu, seçkin ama mahalle sıcaklığında, doğayla başbaşa, ve denize yakın 'Nefesler ile yepyeni bir yaşam anlayışı hayat bulacak" diye konuştu.

Nefes Bulvar projesinde 24 adet daire olacağını kaydeden Yunusoğlu, "Ayrıca 8 dubleks daire, 9 adet müstakil dubleks villa ve 9 mağaza ile toplamda 50 bağımsız bölüm yer alacak. Yüzme havuzları, ferah iç mekanlar, rengarenk bahçeleri, tertemiz havası, yürüyüş yolları, sportif ve sosyal olanaklarıyla sizlere 14 ay sonra teslim edeceğiz" ifadesini kullandı.

Genel Müdür Rahmi Sarıkaya ise toplam 55 bin metrekare arsa üzerine toplam 60 bin metrekarelik bir inşaat yapılacağını açıkladı. Sarıkaya, "Projelerin hepsi deniz manzaralı ve bahçeli. Bulvar 14 ayda bitecek. Sahil projesinde ise ruhsat alma aşamasındayız. Bahçe projesi ise Kahramandere mevkinde 30 adet tripleks villadan oluşacak. Her bir konutun 450 metrekarelik brüt alana sahip olacak projede spor tesisleri, yüzme havuzları ve sosyal donatıları bulunacak. Bu projemiz de Temmuz'da inşaata başlayıp 24 ayda tamamlanacak. Vadi projemiz ise 100 bağımsız bölümden oluşan dubleks villa ve dairelerden oluşuyor."

2 ilçeye daha yatırım
Nefes projesinin ardından Gaziemir ve Bayraklı'da iki projeye daha başlayacaklarını müjdeleyen Yunusoğlu, "Bayraklı'daki bu projemiz 32 kattan oluşacak ve yaklaşık 70 milyon liraya mal olacak. Gaziemir'deki projemizin sadece arsa değeri 45 milyon TL. Toplam 35 dönümlük bu arsada başlayacağımız projemizin maliyetini şimdiden açıklamayı doğru bulmuyorum ama orada da 250 daireden oluşan bir proje yapacağız. Yani bu yıl en az 300 milyon liralık bir yatırım planlıyoruz" diye konuştu.

Murat Ervin / Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181