Tariş Fabrikası arazisine Allsancak projesi geliyor!
Hastane ve üniversite kampusları inşa eden Pekerler Grup, İzmir'de hayata geçireceği 2.2 milyar TL'lik Allsancak Projesi ile konut sektörüne adım atıyor. Proje, Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) İzmir Konak 2. etap ihalesini kazanan Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat'ın iş ortaklığı ile hayata geçecek. 36 ay içerisinde tamamlanması planlanan proje tarihi Alsancak Garı'nın arkasında, Alsancak Stadyumu'na komşu eski Tariş fabrikalarının olduğu araziyi kapsayan 78 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak.

'YILDA 40 BİN KONUTA İHTİYAÇ VAR'
Pekerler İnşaat Genel Koordinatörü Özgür Peker, İzmir'in kentsel dönüşüm hariç her yıl 35-40 bin civarı konut ihtiyacının olduğunu söyledi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181