Viltur Villa Saray İnşaat'tan Bayraklı'ya yeni proje; Viltur Villa Saray projesi
Karma konseptten oluşan Viltur Villa Saray projesi Viltur Villa İnşaat imzası ile İzmir Bayraklı'da yükselecek.

15 kattan oluşacak olan Viltur Villa Saray projesinde toplam bin 176 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. ​Tek taban üzerinde iki kulenin yer aldığı Viltur Villa Saray projesinin ilk kulesinde konut ve ofis, ikinci kulesinde ise sadece ofis bulunacak.

Viltur Villa Saray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Viltur Villa Saray projesinde konut, ofis ve dükkan bulunuyor. 22 bin 540 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinde 251 adet 1+1 ve 72 adet 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. 38 adet ofis, 323 adet konut ve 92 adet dükkandan oluşan Viltur Villa Saray projesinin kapalı otoparkının 1. kattaki otoparkında 494 araç (468 araç, 26 engelli araç), 2. kattaki otoparkında 498 araç (471 araç, 27 engelli araç), 3. kattaki otoparkında ise 369 araç (349 araç, 20 engelli araç) kapasitede yer alıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Viltur Villa Saray projesinde geniş sosyal donatı alanları bulunuyor.

Viltur Villa Saray projesi nerede? Tıklayınız.

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181