TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 119 konutun kura tarihi 25 Ağustos!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kahramanmaraş Türkoğlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 64 adet alt gelir grubu ve 55 adet standart olmak üzere toplam 119 adet konutun kurası 25 Ağustos 2017 tarihinde noter huzurunda çekilecek.

KURA ÇEKİLİŞİ :
1. Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir.
2. Engelli vatandaşlarımıza konut sayısının %5’i (4 Adet ) kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutulacaktır.
3. Diğer başvuru sahipleri, İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecektir.
4. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini 28 Ağustos 2017 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. Kahramanmaraş Şubelerinden geri alabilecektir.
5. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanan ancak sözleşme imzalamayan asil hak sahipleri 13 Eylül 2017, yedek hak sahipleri ise 21 Eylül 2017 tarihinden itibaren başvuru bedellerini T.C Ziraat Bankası A.Ş. Kahramanmaraş Şubelerinden geri alabilecektir.

“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde 25 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacaktır.

Konut Alma hakkı ve Konut Belirleme kurasında;
- Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecektir.
- Kura sırasında 64 adet yedek alıcı belirlenecektir.
- Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır. Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin kullanıma açacağı bloklar arasından gerçekleştireceklerdir.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu standart konut satış duyurusu için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin şimşek 6 yıl önce

TOKİ evi almak istiyorum

banner182

banner181