Kayseri Altın Şehirler ödülünü aldı!
Büyükşehir Belediyesi yaptığı hizmet ve yatırımlarla ödüller almaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin Aralık 2016’da hizmete açtığı Anadolu’nun yeni cazibe merkezi olan Bilim Merkezi, “Golden City Awards 2017” ödülüne layık görüldü.

Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen, sektörün en prestijli ödüllerinin verildiği Altın Şehir Ödülleri (Golden City Awards 2017) Töreni İstanbul’da yapıldı. Bu yıl 'Yerel Yönetimlerde, Vizyon Proje Ve Hizmetler' temasıyla düzenlenen törende Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüle layık görüldü.  Kayseri Bilim Merkezi 2017 yılının en başarılı yapı projesi ödülünü aldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projeleri Kayseri’ye kazandırmaya devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kısa süre önce Keykubat Kent Park projesiyle alınan ödülün ardından Kayseri Bilim Merkezi binasının da ödüle layık görüldüğünü söyledi. Başkan Çelik, “Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim” vizyonu doğrultusunda kent merkezi ve ilçelerimize prestijli ve fonksiyonel tesisler kazandırmaya devam ettiklerini vurguladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181