Dağ Mühendislik yatırımlarına Konya'da devam ediyor
Konya'nın önde gelen inşaat firmalarından Dağ Mühendislik, projelerini ve çalışmalarını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi. Firma binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Dağ Mühendislik yönetimi, yatırımlara aralıksız devam edeceklerini belirtti. Doğa Şehir Plus 1. Etap ve Floraşehir'e projelerinin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Biz Konya'da büyüyerek tüm Türkiye'ye açıldık. Bu yüzden Konya'ya karşı bir sorumluluğumuz var. Konyalılar için tüm imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. Kredi oranlarını Konya'ya özel olarak düşürdük. Yatırımlarımızı şehir dışına taşıyor olsak da buradaki yatırımlarımız daima sürecek. Biz nerede olursak olalım Konya'nın evladı olduk. Dışardaki yatırımlarımızın vergisini de Konya'da ödüyoruz. Dağ Mühendislik olarak bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attık" dedi.

Novada beklentinin üzerinde
Selçukluda hayata geçirilen Doğa Şehir Projesi'nin Türkiye'nin sayılı projelerinden biri olduğuna dikkat çeken Dağ, "Doğa Şehir Projesi 242 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yaklaşık 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parklara ayrılan Doğa Şehir, toplam bin 200 adet konut, büyük metrekareli ticari alanı, fitness salonu, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, sinema, jakuzi, çocuk oyun alanları, mescit ve kafeteryadan oluşan sosyal donatı ağı ile yeni bir yaşam alan konsopti ile Konyalıları buluşturuyor. Bulunduğu alan içerisinde tek bir ağaca bile zarar vermeden gerçekleşen projenin teslimleri söz verildiği gibi 2016 yılı sonuna kadar yapılacak. Emlak Konut GYO güvencesiyle Bahçekent Flora Projesi ile İstanbul piyasasına da giriş yaptık. Bahçekent Florada bitmek üzere olan bin konut, 260 ticari alan var. Yatırımlarımıza 'Tual Adalar' ile devam ediyoruz. Tual Bahçekent ise nisan başında yapacağı lansmandan sonra ön talepler için kapılarını açacak" diye konuştu. Novada Outlet Konya'nın beklentilerin üzerinde bir talep gördüğünü de hatırlatan Dağ, burada yakaladıkları istihdam değerlerinin kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Konya'nın Sesi Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181