Kurban Bayramı ne zaman? 2015 Kurban bayramı tatili kaç gün?
Herkesin merakla beklediği Kurban Bayramı bu yıl tatilciler için yüzleri güldürmedi. Son olarak Ramazan Bayramı'nın 2.ve 3.günü haftasonuna denk gelmesi ile tatil planlarını kısa tutmak zorunda kalan vatandaşlar Kurban Bayramı için uzun bir tatilin hayalini kuramayacak.

Kurban Bayramı bu sene 24 Eylül 2015 Perşembe gününe denk geliyor. 23 Eylül Çarşamba günü yarım olmak üzere toplamda 4.5 gün tatil olacak. Kurban Bayramında da son iki gün Cumartesi ve Pazara denk geliyor.

Bayram dönüşü konut satışları artacak
Konut satışlarının olağan seyirde devam ettiği son üç ayın ardından vatandaşların Kurban Bayramı dönüşü yoğun bir konut talebi olabileceğini dile getiren uzmanlar özellikle Eylül ayı ile beraber konut satışlarının artabileceğinin altını çizdi. Talebin artması ile birlikte konut fiyatlarınında yükselebileceğini belirten uzmanlar son dönemde artan konut kredisi oranın satışları da olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181