Vadi İzmit projesinde metrekare fiyatları bin 650 TL'den başlayacak!
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın girişimleriyle Gültepe şantiye alanına kat karşılığı yapılacak 433 konuttan oluşan ve yüzde 26'sı belediyeye ait olacak Vadi İzmit projesinin temeli geçtiğimiz hafta törenle atılmıştı. Toplamda 150 milyon TL'ye 18 aya tamamlanması planlanan en büyük konut projesinin tanıtım toplantısı ise dün Gültepe şantiye alanında gerçekleşti.

DOĞAN KATILAMADI
Toplantıya son anda değişen programı nedeniyle İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan katılım sağlayamazken projeyi hayata geçiren Bektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Ali Bektaş, Satış Müdürü Ayhan Ayaz, Mimarlar Belda Turfan ve Mahmut Şanlı katılım sağladı. Fatih Mahallesi Şantiye Sokak No:2 İzmit adresinde yükselecek olan proje hakkında firma yetkilileri bilgi verdi.

24 DEĞİŞİK PLAN ÇALIŞMASI
Tanıtım toplantısında proje hakkında bilgi veren Mimar Mahmut Şanlı, "Bildiğiniz üzere ülkemizdeki mimari projelerinin neredeyse tamamı tek yatırım olarak ele alındı. Projemizin en iyi yerini sosyal yaşam merkezine verdik. Tek konut argümanının biraz ötesine geçmek istedik. Projemizin son dönemdeki yatay mimari örneklerinin en önemlisi olduğunu düşünüyoruz. İnsanın doğadan en iyi şekilde faydalanmasını amaçladık. Her kesimin projeden faydalanması için 24 değişik plan çalışması yaptık. Biz bu süreçte ekipten biri olarak projenin girişimcisi İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan beye, Bektaş İnşaat'a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

8 ŞİDDETİNE KADAR DAYANIR
Devamında Şanlı, konutların depreme dayanıklılığına yönelik "Çok şiddetli bir deFirma yetkilileri örnek daireleri kamuoyuna tanıttı. prem olmadığı takdirde bu yapılara dayanır. Tahminen yaklaşık 8 şiddetine kadar dayanabilir. Müteahhit firma bu konuda çok duyarlı. 96 yılında kurulmuştur. 700-800'e yakın konut yaptık. İzmit'e katkı sunacağımıza inanıyoruz. Bina kutu gibi devrilir ama yıkılmaz" şeklinde konuştu.

METREKARESİ 1650-2500 TL ARASINDA
18 aya tamamlamayı planladıklarını belirten Mimar Şanlı, "Fiyat politikası olarak şu an bölgede var olan projelerinden yaptığımız araştırmalar sonucunda bizimki diğer projelerden daha az durumda. Metrekaresi 1650-2500 TL arasında değişiyor. Belediye personeline ve basın mensuplarına yüzde 5 indirimimiz var. Projemiz deniz görüyor. 18 adet işyeri mevcut. Belediyeye ait olan ve firmaya ait olan işyerlerimiz var" ifadelerine yer verdi. 

Pınar Gül / Bizim Yaka Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181