Malatya'nın 4 mahallesinde altyapı çalışmaları bitti!
Malatya Büyükşehir Belediye uzun yıllardır kangren haline dönüşmüş yol sorunlarını çözmeye devam ediyor. Battalgazi ilçesine bağlı Üçkaya, Zendin ile Yukarı ve Aşağı karagöz mahallerinin ulaşımını sağlayan grup yolunu etap etap yapan Büyükşehir Belediyesi son etabı da tamamlayarak yolu asfaltladı.
 
8.5 kilometrelik grup yolunu 4 metreden10 metregenişliğine çıkaran, keskin virajları ortadan kaldıran, engebeli arazilerin düzeltildiği, toprak kaymalarına karşı perde duvarların yapıldığı yolun son olarak 2.1 kilometrelik bölümü de genişletilip, stanadartlara uygun hale getirildikten sonra sıcak asfalt ile kaplanarak hizmete açıldı. Büyükşehir Belediyesi genişletilen grup yolunun 3.3 kilometrelik bölümünü de sathi asfalt ile kaplamıştı.
 
Başkan Çakır’a teşekkür 
Yapılan yol çalışmalarını değerlendiren bölge halkı, ulaşım ve yol noktasında problemlerinin çözüldüğünü belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.
 
Yolda Büyükşehir Belediyesinin uzun zamandır çalıştığını kaydeden vatandaşlar, “Kışın birazcık kar yağsa bu yolu insanlar kullanamazdı. Gidiş-gelişler zulme dönüşürdü. Büyükşehir Belediyesi önce yolumuzu genişletti. Tehlikeli noktalara taş duvar ördüler, güzergâh değişiklikleri yapıldı. Uzun zamandır yolumuzda çalışmalar yapılıyordu. Son bölüm de genişletilip asfaltlandı. Bu Ramazan sıcağında gayretli çalışan bütün çalışanlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181