Malatya'da TOKİ'nin yapacağı konutları emekliler umutla bekliyor!
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, Busabah'a konuşarak, konutlarla ilgili son gelişmeleri anlattı. 3 ayda bir Ankara'da şube başkanları toplantısı olduğunu ve geçtiğimiz günlerde bu toplantıya katıldıklarını ifade eden Başkan Tangüner, toplantıdaki en önemli konuların başında ise emeklilere verilecek TOKİ konutlarının geldiğini dile getirdi.

EMEKLİ, UMUTLA BEKLİYOR
TOKİ konutlarıyla ilgili hazırladıkları dosyaları Başbakan Ahmet Davutoğlu'na verdiklerini kaydeden Başkan Tangüner, şunları söyledi:

"Derneğimizin şubesinin bulunduğu 60 ilde TOKİ konutları yapılacak. Bizler hala beklemedeyiz. Emekli arkadaşlarımız TOKİ konutlarının yapılıp yapılmayacağını çok merak ediyorlar. Bakanımız Bülent Tüfenkci, Ankara'dayken TOKİ konutlarıyla ilgili dosyamızı istedi. Dosya da Sayın Bakanımıza verildi. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat da, Milli Emlak'tan arsa buldu ve bulduğu arsanın da bilgilerini ilgili bakanlığa gönderdi. Bu konutlar bugün ya da yarın mutlaka yapılacak. İnşallah yeni gelecek olan başbakanımızla bir istişare kurulur ve bu işi hallederler. Tüm siyasilerimiz, belediye başkanlarımız ve valimiz bizim yanımızda. Hepsi aynı noktada birleşiyorlar. İnşallah umutlarımız daha fazla ertelenmeyecek."

Mutlu Sarıgül / Busabah Malatya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ATES 7 yıl önce

Sayın başkanım emekli lire TOKİ ne zaman başlayacak ben engelli yım bunun üzerine düşerseniz çok mutlu edersiniz bizi saygılarımla..

Avatar
Sudenaz 8 yıl önce

Arsa nerde imiş hayırlısıyla ne zaman başlayacak

Avatar
Mehmet cigdem 8 yıl önce

Slm abi emeklilere yapilacak konutlar nezaman basliyacak ve nezaman para yatiracagiz

Avatar
zehra demirel 7 yıl önce

yapılmış beydağında bir sürü konut var ordan neden emeklilere vermiyorlar saygılar

Avatar
Ömer Faruk karaaslan 7 yıl önce

Ben Malatyadan. Bir yıldan beridir bekliyoruz, artık başımızı sokacak bir evimiz olsun istiyoruz, fakat böyle giderse mezarlıkta tek kişilik bir yerimiz olacak artık. Lütfen artık anlayın halimizden. Saygılarımla

Avatar
Mehmet dundar 7 yıl önce

Sağolsun bazı milletvekilimiz ev 3 bin yapılacaktı ama bir üst mevkiye 5bin olsun dendi ve yer sıkıntısı oldu sayı 3 binde kalsaydı şimdiye tamamlanmıştı

Avatar
Ali batur 7 yıl önce

Ülkenin durumu karışık umarım bu an önce ülke refaha erer ve bu gibi işler kaldığı yerden devam eder

Avatar
Mustafa ozturk 7 yıl önce

Elazigda sayı 2 bindi nerdeyse evler bitecek 5 bin 6 bin olsun diyen sayın öznur çalık

banner182

banner181