Manisa Turgutlu Fatih Caddesi'ne ikinci bulvar geliyor!
Turgutlu’nun en geniş caddelerinden Fatih Caddesi’nde altyapı sorunlarının giderilmesinin ardından yol ve tretuvar düzenlemesi çalışmaları başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde ‘Fatih Caddesi Yol ve Tretuvar Düzenlemesi’ projesine başladı. 1400 metre uzunluğundaki caddenin ana girişinden İsmailcik Deresi’ne kadar cadde düzenlemesi yapılacağı; döşeme taşları, bisiklet yolu, peyzajı ve son olarak aydınlatmalarıyla alanın çok farklı bir görünüme kavuşturulacağı öğrenildi.

Başkan Ergün’e teşekkür
Çalışmaları inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Fatih Caddesi’nin ikinci bir Atatürk Bulvarı olması yolunda çalışmalar yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Manisa’nın 17 ilçesine yakışır hizmetler üretmeye devam edeceklerini belirterek, “Turgutlu’muz da her ilçemiz gibi en güzel hizmetleri hak ediyor. Yol düzenleme çalışmaları tamamlandığında Fatih Caddesi’nin ışıl ışıl bir görünüme kavuşacağını söyleyebilirim. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Vatandaşlarımızın yaşamını daha konforlu hale getirmek görevimiz” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181