Manisa Turgutlu Fatih Caddesi Prestij Projesi ilçeye değer katacak!
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte yapımı devam eden Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi’nde incelemeler bulundu. 

“Çalşma 4 Ay İçinde Tamamlanacak”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Caddesi Projesinin ihalesinin 21 Temmuz’da sonuçlandığını hatırlatan Gençoğlu, yer tesliminden sonra yüklenici firmanın çalışmalara başladığını söyledi. Gençoğlu, “Yapılan çalışmalardan sonra 350 metrelik yağmur suyu borusunun tahrip olduğunu gördük. Bu tahrip olan borular için bir çalışma yapılması gerekiyordu. Yüklenici firma 5 gün bu çalışmanın yapılmasını bekledi. Bugün itibariyle çalışmalara yeniden başladık. Müteahhit firmaya ihalede verilmiş olan bir süre var. Fakat firmadan beklentimiz çalışmaları 4 ay gibi bir sürede çalışmaları bitirmeleridir. Burada önemli bir noktanın altını çizmek isterim ki burası sıradan bir yol değil. Burası Turgutlu’nun can damarı olan caddelerinden biri. Parke taşıyla, kaldırım taşıyla aydınlatmasıyla özel bir çalışmayı hak ediyor. Detaylı çalışma gerektiriyor. Şuan için iş programına göre geride değiliz. Mahalle sakinlerimizin mağduriyetini anlıyor ve gereğini yapıyoruz. Biraz sıkıntı çekecekler ama sonunda çekilen zahmete değer bir çalışmanın ortaya çıktığını görecekler. Onların konforuna yakışan bir çalışma olacak” şeklinde konuştu.

“İlçemize Yakışır Bir Cadde Olacak”
Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Şirin “Bilindiği üzere Turgutlu’muzda hizmet konusunda çok hareketli bir dönemin içerisindeyiz. Geldiğimiz nokta itibariyle sahada artık imalat ve icraatları görebiliyorsunuz. Bugün de burada Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Yılmaz Gençoğlu ve Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Sayın Fevzi Demir ile birlikte bir incelemelerde bulunuyoruz. Prestij caddeleriyle ilgili Turgutlu’da uzun zamandır dile getirdiğimiz çalışmalara Fatih Caddesiyle birlikte başladık. Projeye başlamadan önce demiştik ki Turgutlu ikinci bir Atatürk Bulvarı kazanacak. Turgutlu’muza yakışır bir prestij caddesi olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181