Tabanlıoğlu MIPIM'de ödül aldı!
Mimarlık dünyasının öncü ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası arenadaki başarılarını, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de de yineledi. Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart arasında düzenlenen MIPIM 2016'ya Tabanlıoğlu Mimarlık bu yıl üçüncü kez katıldı, istanbul'un yanı sıra Ankara, Doha, Dubai ve Londra ofisleri ile projelerinin yarısından fazlasını uluslararası arenada gerçekleştiren Tabanlıoğlu Mimarlık, çalışmalarıyla ödüller kazanmaya MIPIM 2016'da da devam etti. Tabanlıoğlu Mimarlık'ın Kazakistan'da gerçekleştirdiği Astana Tren İstasyonu projesi, bu yıl 15'incisi gerçekleşen Architectural Review MIPIM Future Projects Avvards Big Urban Projects (Büyük Ölçekli Kentsel Proje) dalında en iyi proje seçildi. Ödül, uluslararası arenada da yankı buldu. Tabanlıoğlu'nun ödüle uzanması, BBC ve Wallpaper'da haber oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, 2013 yılında bu ödülü Yenikapı Transfer Merkezi ve Arkeopark projesiyle yine 'En İyi Büyük Ölçekli Kentsel Proje' dalında kazanmıştı. Bu büyük ödülün yanı sıra Katar-Doha Karma Kule projesi de MIPIM AR Future Awards 2016 jürisi tarafından karma projeler dalında Commendation (Övgü) ödülüne layık bulundu. Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM AR Future Avvards 2016 ödüllerini 16 Mart gecesi JW Marriott Otel'de düzenlenen törenle aldı. MIPIM'in fuar ve ödül bölümlerinde öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, konferans bölümünde de iki ortağı ile yer aldı. Murat Tabanlıoğlu, 15 Mart'ta Kalebodur sponsorluğunda 'Türkiye'deki Mega Projelere Mimari Bakış' başlığı altında Ruby salonunda gerçekleştirilen oturumda konuşmacılar arasında yer aldı. Açılış konuşmasını Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın yaptığı panelin moderatörlüğünü Cüneyt Özdemir üstlenirken, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu ve Murat Kader konuşmacılar arasında yer aldı. Melkan Gürsel de MIPIM 2016'da Innovation Forum, Hail 2'de 'Şehirlerin Geçmişi ve Geleceği' başlıklı konferansta konuştu.

Murat Tabanlıoğlu, MIPIM 2016 kapsamında 'Türkiye'deki Mega Projelere Mimari Bakış' başlığıyla Ruby salonunda gerçekleştirilen oturumda konuşmacılar arasındaydı. Panelin moderatörlüğünü Cüneyt Özdemir üstlenirken, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu ve Murat Kader konuşmacılar arasında yer aldı.

Hello Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181