"Pera Gümüşlük Evleri'nin örnek dairelerini İtalyan mimarisiyle tasarladık"!
Perataş İnşaat Şirketi'nin bir yatırımı olan Pera Gümüşlük Evleri, Bodrum'a yeni bir soluk getiriyor. Projenin Genel Koordinatörü Mutlu Köktürk, Miami'de aldığı otel eğitiminin ve İstanbul'da büyük otellerde yaptığı genel müdürlük görevinden dolayı, projeye otelci bakış açısıyla M. Köktürk baktığını ifade etti. Köktürk, İtalyan mimari bakış açısıyla yapılan örnek dairelerin bittiğini ve yoğun talep gördüklerini ifade etti.

'Kendinizi Şımartın'
'Kendinizi Şımartın' temasıyla yola çıkan Pera Gümüşlük Evleri, tertemiz plaj, konforlu havuz, yemyeşil alanlar ve çevre düzenlemeleriyle ilgi çekiyor. Tamamı Ege Denizi, adalar ve eşsiz günbatımı manzaralı 44 adet 4 + 1 ve 20 adet 2+1 bahçeli ya da teraslı daireler, lansmana özel fiyat ve vade avantajları ile satışa sunuluyor. Gümüşlük Koyunbaba'daki projenin, 2018 yılının ilk çeyreği bitmesi planlanıyor.

Miiliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181