İhsaniye kiralık daire fiyatları 1.200 liradan başlıyor!

Nilüfer Bölgesi’nin kurulması ile adını duyuran ve Bursa’nın konut ihtiyacını karşılaması amacıyla 1990 yılından bu yana gelişim gösteren bir bölge olan İhsaniye, gerek merkezi gerekse de planlı bir şehircilik örneği olması nedeniyle her geçen gün ilgi görüyor ve İhsaniye kiralık daire fiyatları da buna bağlı olarak artış gösteriyor.

Özellikle Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile büyük bir değer artışı sağlayan İhsaniye’de, kamu kurumlarının yatırımları olmak üzere Acıbadem Hastanesi ve markalı eğitim kurumlarının varlığı bölgeye değer katmaya devam ediyor. Bu değer artışı ile beraber yeni bir döneme giren İhsaniye kiralık daire fiyatları 1.200 liradan başlıyor.

En yüksek kira bedelinin 3 bin lira olduğu Nilüfer İhsaniye’de kiralık daire talebi de her geçen gün artış göstermektedir.

0-10 yaş arası binalar arasında yapılan araştırmamızda 3 oda 1 salon ve ortalama büyüklüğü 135 metrekare olan dairelerdeki kira fiyatlarını baz aldık.
İhsaniye kiralık daire fiyatları araştırmamızda bölgedeki daire kiralama metrekare bedellerinin ortalama olarak 15,00 lira olarak gerçekleştiği görülmektedir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181