Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin 3. adımı başlıyor!
Belediyemizin Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü bölümünün temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı tören ile 25 Ekim Salı günü atılacak. 

Belediyemiz tarafından toplam 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni bir heyecan yaşanıyor. 4 bölümden oluşan dev projenin birinci ve ikinci bölümündeki çalışmalar son sürat devam ederken, Osmangazi Belediyesi, vakit kaybetmeden projenin üçüncü bölümündeki inşaat çalışmalarını da başlatıyor. Toplam 622 konut ve 35 ticari alanın yer alacağı üçüncü bölümünün temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı tören ile 25 Ekim Salı günü atılacak.
 
“SOĞANLI KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİ OSMANGAZİ’NİN ÖRNEĞİ”
Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, “Günümüz dünyasının örnek şehir mozaiğinin yükseldiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde modern konut ve ticaret alanları, pazar alanı, ibadet eğitim, sağlık alanları, spor tesisi, otopark, sosyal ve kültürel tesis alanları, yeşil alanlar, yaya ve bisiklet yolları gibi yaşama değer katan birçok ayrıntı yer alıyor. Büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projemizin üçüncü bölümünün temelini atacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Buradaki projenin tamamlanmasıyla birlikte diğer mahalleler de buraya ayak uydurmak zorunda kalacak. Böylece Bursa dönüşmeye, modern yaşam alanlarına kavuşmaya başlayacak. Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yeni Osmangazi’nin bir örneğidir” dedi.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181