Çarşamba'da karayolu ve bina yenileme çalışmaları başladı!
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Şehir girişi Beylerce Mevkii’nden itibaren Karayolu güzergâhı bina cephe yenileme ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Samsun - Ordu Karayolu’nun Çarşamba ilçe sınırlarında kalan Beylerce Mevkii’nden Devlet Hastanesi Kavşağı’na kadar olan bölümünde Çarşamba Belediyesi tarafından Karayolu güzergâhı bina cephe yenileme ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanıldı.

“GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE NEDEN OLAN YAPILAR KALDIRILACAK”
Karayolu güzergâhı üzerinde metruk binalar, sundurmalar, tabelalar ve görüntü kirliliğine neden olan yapıların kaldırılacağını açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Büyük bir köy görünümünden 12 yılda, bölgenin örnek gösterilen İlçeleri arasına giren Çarşamba’da değişim devam ediyor. Şehrimizin aynası sayılan Yeşilırmak kıyısı ve mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları Karayolu güzergâhımızda da yapıyoruz. Görsel kirliliğe ve tabela kirliliğine son veriyoruz. Metruk binalar, sundurmalar, tabelalar ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları kaldırıyoruz. Karayolunun şehir merkezimizde kalan bölümünü ve yan yollarını, çevre düzenleme çalışmalarıyla yeniliyoruz. Güzergâh üzerinde bulunan binalar yeniden boyanarak görsel bir kimliğe kavuşturulacak. Çalışmalarımız sırasında bizleri anlayışla karşılayan, destek olan ev sahiplerine, esnaf kardeşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Çarşamba Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181