Samsun Ladik Toplu Konut Projesinde bina yapım çalışmaları hızla devam ediyor!
Ladik Belediyesi tarafından yapımına 2016 yılı ağustos ayında başlanan ve kaba inşaatı tamamlanan konutlarda, şu an dış cephe ve bina içi ince iş çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçeye yeni yerleşim alanları kazandırdıklarını ifade ederek, projenin her gelir grubuna hitap ettiğini söyledi.

HEM İLÇE HEM BELEDİYE KAZANIYOR
Ladik Belediyesi olarak amaçlarının; şehrin daha estetik, daha yaşanabilir, daha huzur dolu bir şehir olmasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Özbalcı, "En önemli görevlerimizden biri de belediyemizin bütçesini büyüterek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verip, olanakları artırmak. Bu projemizle şehre yeni yerleşim alanları sağlanıyor, ayrıca hem Ladik hem de belediyemiz kazanıyor. Bir anlamda o bölgenin değer artışına da destek vermiş oluyoruz. Konutlarımızda çalışmalar hızla devam ediyor. İnşallah kış mevsiminden önce binamızı tamamlarız. Mülkiyeti belediyemize ait yüzde 20'si kat karşılığı inşaat yaptırılması için ihaleye verdiğimiz 7 bin 29 m2 inşaat alanına sahip yerimiz, 2 blok ve 40 daireden oluşuyor. Konutlara 130 m2'lik, 3+1 daireler yapıldı. Binanın her katında dört daire var. Projemiz her gelir grubuna hitap ediyor. İlçemize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Samsun Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181