Karacabey'e 5 yıldızlı Toki yurdu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ihalesi yapılan ve içi 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde inşa edilen 336 kişi kapasiteli öğrenci yurdu, kredi ve yurtlar kurumu tarafından henüz kabul görmediği için hizmet veremiyor.

2 bloktan oluşan yurt binasında 1 sosyal tesis, spor kompleksi, 2 yemekhane, konferans salonu, son teknoloji mutfak, çamaşırhane, 2 nizamiye kapısı ve büyük ölçüde yeşil alan bulunuyor. 24 saat boyunca yurt içi ve yurt dışında bulunan 24 güvenlik kamerasıyla öğrencilerin güvenliğinin sağlanacağı öğrenci yurdu büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği, Bursa ve ilçeleri arasında eşi bulunmayan Karacabey Öğrenci Yurdu'nda 336 kişi barınma fırsatı bulacak.Yurdun YURTKUR tarafından kabul görmesi halinde bu yıl içinde hizmete girebileceği öğrenildi.

Kent

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181