TOKİ'den Manisa Yunusemre’ye 5 bin 500 konut
TOKİ Başkanı Turan ilk olarak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile eski Tabakhane bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında yürütülen çalışmalar hakkında ilgili bilgi aldı. TOKİ Başkanı, Uşak'ta devam eden yaklaşık 400 milyon lira yatırım bedeli olan kentsel dönüşüm projesinin, Türkiye'de uygulanan en geniş kapsamlı projelerden biri olduğunu ifade etti.

Binalar yükseldikçe projeye ilginin arttığını, bölgenin kısa sürede cazibe merkezi haline geleceğini kaydeden TOKİ Başkanı Turan, gelecek yıl Uşak'ta emekliler için konut projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise TOKİ Başkanı Turan'ın kentsel dönüşüm projesiyle yakından ilgilendiğini belirterek, kent adına teşekkür etti.

Manisa Yunusemre’ye 5 bin 500 konut

TOKİ Başkanı, Uşak’taki incelemelerinin ardından, Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 5 bin 500 konut inşa edilecek alanı; AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile birlikte gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“TOKİ’nin yeni dönem vizyonu açısından önemsediğimiz projelerden bir tanesidir.” diyen TOKİ Başkanı, Yunusemre Belediyesi ile çok verimli ve uyumlu bir çalışma sergilediklerini söyledi.

Projenin şu anda birinci etap çalışmalarına başlandığını aktaran Turan, mart ayında ikinci etabın ihalesini yapmayı planladıklarını belirtti. M. Ergün Turan, projenin 3'üncü etabını ise 2016 yazı bitmeden ihale etmeyi planladıklarını ifade etti.

Akgedik bölgesinde yapılacak olan projenin maketinin çalışma odasında bulunduğunu vurgulayan Turan, Şehzadeler ilçesinde de aynı çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181