Hilti'den inovasyon farkı!
Sektöre yön veren birçok yerli ve yabancı firmanın yatırımcılarla buluşma ve ürünlerini tanıtma fırsatı bulduğu kongrede Hilti Türkiye, yenilikçi ve hızlı çözüm sağlayan pasif yangın durdurucularını ve sabitleme sistemlerini katılımcılara tanıttı.

4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’nde, Hilti Global’in Standartlar ve Onaylardan Sorumlu Yöneticisi, Avusturya Standartları Enstitüsü ve CEN (Avrupa Standartlar Komitesi) Üyesi Markus Schneider de konuşmacı olarak yer aldı. Markus Schneider, “Pasif Yangın Durdurucu Sistemler”, “EN Test Standardı (Penetrasyon Geçişlerindeki Yangın Yalıtımı)” ve “Pasif Yangın Durdurucu Sistemlerin Penetrasyon Yalıtımında Kullanılması İle İlgili Ek Durumlar” başlıklarından oluşan bir sunum yaptı.

Sunumunda pasif yangın durdurucu sistemlerin ve EN Test Standardı’nın önemine vurgu yapan Markus Schneider, şaft geçişlerinde yangın yalıtımının sağlanabilmesi için mevcut açıklık ölçülerine ve şafttan geçen tesisata uygun test yaptırılması gerektiğine dikkat çekti.

Ödüllü yangın durdurucular
Yangın yalıtım ürünlerinde niteliklerinin yanı sıra uygulama kolaylığıyla da fark yaratan Hilti, 8 farklı sınıfta 31 yangın durdurucu ürüne sahip. Mastik, sprey, köpük, kelepçe, sargı, bandaj, boya, yastık, harç, macun ve kablo koruma boyası gibi ürün çeşitleri sunan Hilti, binaların her alanına ve her ihtiyacına inovatif ve ödüllü ürünleriyle cevap veriyor.

2010 yılından bu yana alanının önemli ödüllerine sahip olan Hilti’nin, yangın yalıtım ürünleri ailesinde yer alan Hilti Yangın Durdurucu Esnek Tuğla ürünü, 2014 yılında 11.’si düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde En İyi Yangın Yalıtım Ürünü 2013 Ödülü’nün sahibi oldu. Patenti Hilti’de bulunan bir inovasyon ürünü olan Hilti Yangın Durdurucu Esnek Tuğla, yangın anında genleşerek 4 saate kadar yangın, duman ve ısı dayanımı sağlıyor.

2012 yılında Yangın Durdurucu Derz Dolgu Spreyi ile Yılın En iyi Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülü’nü, 2011 yılında ise Yangın Durdurucu Manşon ile Yılın En İyi Yangın Yalıtım Ürünü Ödülü’nü alan Hilti’nin yangına “DUR” diyen ürünleri birer inovasyon harikası olarak dikkat çekiyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181