Küçük ve dar evleri geniş göstermenin yolları!
Evinizin küçük olması ve ferah olmaması rahatsız edici olabilir. Fakat aslında çözümü çok basit. Fazla eşyadan, koyu renklerden kaçınarak ve doğru yöntemleri uygulayarak evinizi olduğundan daha geniş gösterebilirsiniz.



Dekorasyonda renkleri doğru kullanmak çok önemlidir. Evinizi daha ferah göstermek için duvarlarınızda açık renk boya kullanabilirsiniz. Kullandığınız perdelerin açık renkte olması evinizin daha ferah bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır.Evinizin aldığı ışık da çok önemli bir etkendir. Az ışık alıyorsa, mutlaka açık renkler kullanmanızda fayda var.Evinizde büyük tablolara ve aynalara yer verebilirsiniz.Ayaklı mobilyalar küçük bir odayı daha ferah gösterecektir.Televizyonunuzu duvara monte edilmiş bir şekilde kullanmanız odanızın daha geniş gözükmesini sağlayacaktır.



Duvarlardan faydalanmak için, dolaplarınızı mümkün olduğu kadar yükseğe taşıyın. Odanın içini ne kadar az doldurursanız o kadar rahat bir görüntü elde edersiniz.Yemek odanız için büyük bir masa yerine, fazla yer kaplamayacak, açılır- kapanır yemek masalarına yer verebilirsiniz.Dar yatak odalarınızda da mobilyaların açık renk oluşu çok önemlidir. Yatak örtülerinizde de açık renkler ve düz ve sade modeller, perdelerinizde ise ince tüller tercih edebilirsiniz.Amerikan mutfak ile salonu bir arada tutmak, merdiven altlarını ayakkabılık veya kitaplık olarak kullanmak, koltuklarınızı veya yataklarınızı bazalı tercih etmeniz, dolaplarınızda bölmeler oluşturmanız yer tasarrufu açısından çok önemli olacaktır. Ayaklı mobilyalar küçük bir odayı daha ferah gösterecektir. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181