Adana konut projeleri!
Yeni bir konut arayışında olanlar için Adana konut projeleri listesini derledik. Konut sektörünün hızla geliştiği Adana konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Türkiye’nin birçok ilinden göç alarak nüfusu günden güne artan Adana konut projeleri satışları sürüyor. İşte Adana konut projeleri

Günep Kule projesi
69 daireden oluşan Günep Kule projesi 3 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin planlandığı ​Günep Kule projesinde dairelerin büyüklükleri 128 metrekare ila 168 metrekare arasında değişiyor. Günep Kule projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Tekar Mavi projesi
Adiva Yapı tarafından hayata geçirilen Tekar Mavi projesinin yaşam alanları arasında; açık ve kapalı çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor alanları, barbekü alanları, lobi ve iç bahçeleri ve kapalı ve açık otopark yer alıyor. Tek bloktan meydanan gelen Tekar Mavi projesinde tüm daireler 3+1 seçeneğiyle tasarlanıyor. Tekar Mavi projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Miray Park projesi
Toplam 144 dairenin bulunduğu Miray Park projesi Gizer İnşaat tarafından inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Miray Park projesinde 1+1 daireleri 62 metrekare ile 74 metrekare, 2+1 daireleri 83 metrekare ile 94 metrekare, 3+1 daireleri ise 112 metrekare büyüklüğe sahip. Miray Park projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Günep Park projesi
Bin 300 metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Günep Park projesinde daireler 3+1 seçeneğiyle planlanıyor. Dairelerinin büyüklükleri 131 metrekare olan Günep Park projesinde açık ve kapalı otopark imkanı yer alıyor. Günep Park projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lotus Towers
Dairelerinde 4+1 seçeneği uygulanan Lotus Towers projesinde daireler 235 metrekare büyüklüğe sahip. Çocuklar için kapalı oyun alanları, kapalı otopark, masa tenisi ve spor salonunun yer aldığı Lotus Towers 20 katlı 2 blok olarak planlanıyor. Lotus Towers daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Adana konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181