Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinden kimler ev alabilir?
Adana'da Atakent Mahallesi'nde konumlandırılan Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinden kimler ev alabilir sorusunun cevabı belli oldu.

Kişinin kendi üzerinde yada eşi veya çocuklarının üzerinde bir gayrimenkul olmaması ve geliri de en fazla 2 asgari ücret yani 3 bin TL'yi geçmemesi halinde kişiler Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinden ev alabilir. Ayrıca Yüreğir'de oturma şartının bulunduğu Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinde kişiler yüzde 20 peşinat geri kalanını 10 yıllık taksitle ödeyebilecek.

İlerleyen zamanlarda şartların netleşip başvuruların başlayacağı Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinde konut sayısından fazla talep olursa kura çekilmesi planlanıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinde kreş, otoparklar, yeşil alan, bilim merkezi, kurtuluş müzesi, yürüyüş alanları, fitness, sauna, bowling, dışarda bisiklet ve oyun alanları ile 6 dönümlükte kapalı yüzme havuzu ve spor salonu gibi yaşam alanları bulunacak. Dar gelirli vatandaşlara yönelik olarak inşa edilen Adana Yüreğir Belediyesi konut projesi Adana Yüreğir Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 6 yıl önce

Yüreğir de oturuyor olmak şartı mi cevap verirseniz sevinirim

Avatar
sultan 6 yıl önce

ben eşimden ayrıyım çocuklarım evli evim yok annemin evinde oturuyorum yüzde 60 raporum var engelli eve çok ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok sevinirim telf 05388802983

Avatar
Sevda 5 yıl önce

İyi günler yüreğirde otuyoruz ve ev almak istiyoruz ama kırediler çok yüksek ve sizin besınat ne kadar ve aylık ödemesi nasıl dargelırlı bir aileyiz bana bir bilgi verseniz sevınırm

banner182

banner181