Adana Tufanbeyli TOKİ kura tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Adana Tufanbeyli Toki kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Adana Tufanbeyli Toki kura tarihi detayları şu şekilde; Adana Tufanbeyli Toki kura sonuçları listesini vbelirleyecek olan kura töreni 9 Mayıs 2019 tarihinde çekilecek.

Adana Tufanbeyli Projesi kapsamında inşa edilen Adana Tufanbeyli Toki başvuruları 6 Mart tarihi itibariyle başladı. Konutlar için, T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Adana Tufanbeyli Şubesi aracılığı ile başvurular kabul edilecek. Tufanbeyli Toki başvuru tarihleri 19 Nisan'a kadar devam edecek. Başvurusu toplanan konutların detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 76 adet, brüt 104 metrekare
3+1 nitelikli 64 adet, brüt 127 metrekare

Tufanbeyli Toki başvuru tarihleri şu şekilde;
Başvurular; 4 kategoride kabul edilecektir;
1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin” , 15-19 Nisan 2019 tarihleri arasında
2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımız” 08 – 12 Nisan 2019 tarihleri arasında
3.Kategori olan “Emekli Vatandaşlarımız” 25 Mart 2019 – 05 Nisan 2019 tarihleri arasında
4. Kategori olan “Diğer alıcı adayları” 06 -22 Mart 2019 tarihleri arasında Başvurular yapılacaktır. 

Adana Tufanbeyli Toki fiyatları ve ödeme planı detayları için tıklayınız.
Toki Tufanbeyli satış duyurusu için tıklayınız.

Adana Tufanbeyli Toki kura tarihi detaylarını sizler için derledik. Adana Tufanbeyli Toki çekilişi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181