TOKİ emekli konutları için Adana'da arsa belirlendi!
Adana Valisi Mustafa Büyük, TOKİ tarafından emeklilere yönelik olarak Adana'da yaptırılacak olan toplu konutlar için arsa belirleme çalışmalarının tamamlandığım ve bu konudaki bilgilerin dosya halinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) gönderildiğini söyledi. Emeklilerin ucuz konut sahibi olmaları konusu, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenmesinin ardından gündeme gelmiş, Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra Adana'da da ivedilikle başlatılacağı açıklanmıştı.

Emeklilerin taleplerine ilişkin olarak Adana Valiliğine ilettikleri dilekçeyi hızla işleme koyduklarım belirten Vali Büyük, emeklilerin ucuz konut hayallerinin gerçekleşmesi için başlattıkları arsa belirleme çalışmalarım tamamladıklarım ve ilgili dosyayı Başbakanlık Vali Büyük, "Emeklilerimizin bu yöndeki talepleri üzerine başlattığımız arsa belirleme çalışmalarımızı tamamladık ve dosya halinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne gönderdik. Emeklilerimizin konut sahibi olmaları en büyük mutluluk kaynağımız olacak. Bu konuda gerekli tüm çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz. Emeği geçen Saym Bakanımız Fatma Güldemet Sarı'ya, Adana Milletvekillerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gazete Adana 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181