Adıyaman TOKİ kura ne zaman 2019!
 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Adıyaman Toki kura ne zaman 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Adıyaman Toki kura ne zaman 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Yatay mimaride inşa edilecek olan adıyaman toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 24 Mayıs'ta çekilecek.

Adıyaman Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Toki 50 bin konut Adıyaman kapsamında Adıyaman Mahallesi Petrol Toki projesi inşa edilecek. Toki tarafından hayata geçirilen Adıyaman Toki 2019 başvuru 11 Mart 2019 tarihinde başladı. Adıyaman 2019 Toki evleri başvuruları 19 Nisan'da sona erdi. Dar ve orta gelir grubuna yönelik hayata geçirilen Adıyaman Toki başvuruları 2019 kapsamında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Adıyaman İlinde bulunan Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edildi.

Adıyaman Toki kura ne zaman 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Adıyaman Toki kura çekilişi ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Adıyaman Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181