Afyon TOKİ çekiliş 2019 sonuçları ne zaman belli olacak?
Afyon Toki projeleri 2019 arasında yer alan Afyon Toki çekiliş 2019 sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Afyon Toki çekiliş 2019 sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun detayları şu şekilde;
Afyon Toki 50 bin konut kapsamında yer alan ​afyon toki kura sonuçları 2019 neticesini belirleyecek olan kura töreni 3 Temmuz 2019 tarihinde saat:11:00 ‘da Kocatepe Spor Kompleksi içinde yer alan Tınaztepe Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kura töreninden sonra konutların hak sahipleri belli olacak.

Afyon Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilen afyon toki başvurusu kabul edilenler kura törenine katılmaya hak kazanacak. Afyon toki başvuru listesi 2019 için tıklayınız.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Afyon Küçükçobanlı Toki projesi 50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek. Başvuruları 6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan'a kadar devam eden Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı Mahallesi Projesi için talep toplandı.

Afyon Toki çekiliş 2019 sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. afyon toki kura sonuçları listesi 2019 ve afyon toki 2019 sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Afyon Merkez Toki 2019 fiyat için tıklayınız.
Afyon Merkez Toki 2019 satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181