Aksaray Yunus Emre ve Şifahane'de yol çalışması yapılıyor!
Bu yıl asfalt sezonuna hızlı giren Aksaray Belediyesi, altyapısı biten bölgelerde rekor düzeyde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
 
Şehrin her bölgesinde çalışan Fen İşleri ekipleri sıcak havlara rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 3 mahallede yaklaşık 5 kilometre sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışması yapıyor.
 
Fen işleri asfalt ekipleri Cumhuriyet Mahallesi ırmak boyunda, Yunus Emre mahallesi ve Şifahane mahallesinde yol genişletme, zemin sertleştirme ve sıcak asfalt çalışmaları yapıyor. Ekipler, son birkaç gün içinde yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Aksaray belediyesinin yol ve asfalt çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.
 
Yolları asfaltlanarak tozdan çamurdan kurtarılan Vatandaşlar “ Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı, yollarımızı asfaltlayarak bizleri büyük bir sıkıntıdan kurtardı.  Bu güzel hizmetlerinden dolayı Başkanımıza Teşekkür ediyoruz.”  şeklinde konuştular.

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181