Başkan Yazgı, Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi çalışmalarını inceledi!
Başkan Yazgı, alt geçit projesini incelemesinin ardından vatandaşların geçmesi için yapılan koridorlardan yürüyerek esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yazgı, projenin gerçekleştiği bölge esnafını ziyaret etti. Yapılan ziyaretten memnun kalan esnaflar, Piri Mehmet Paşa alt geçit projesinin biran önce bitirilmesini isteyerek, bu projenin Aksaray’ımız için büyük bir proje olduğunu belirttiler.

Piri Mehmet Paşa alt geçidinde incelemelerde bulunduktan sonra esnafları gezen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Alt geçidin tamamlanmasının ardından bu bölgedeki trafiğin rahatlayacağını ifade etti. Başkan Yazgı, TMO’dan tapusu alınarak belediyeye geçen siloların tamamen kaldırılması ve eski terminal bölgesine yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı’yla birlikte bu bölgenin baştan sona değişeceğini belirtti. Başkan son olarak, Aksaray’ın modern alt geçidi, yeşil alanları, modern dükkân ve alışveriş merkezleri ile birlikte yepyeni bir yaşam merkezine kavuşacağını da sözlerine ekledi.  

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181