Amasya Merkez Kirazlıdere TOKİ projesi 2021!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Amasya Merkez Kirazlıdere Toki projesi 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Amasya Merkez Kirazlıdere Toki projesi 2021 detayları şu şekilde;

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların yer alacağı Toki Amasya Kirazlıdere evleri 2021 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Amasya İli, Merkez İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan Amasya Kirazlıdere Toki projesinin ihalesi 25 Ekim 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

480 konuttan oluşacak olan Amasya Kirazlıdere Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki Amasya Merkez Kirazlıdere 2021 projesi kapsamında 24 adet dükkan, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Amasya Kirazlıdere Toki ihale detayları için tıklayınız.

Amasya Merkez Kirazlıdere Toki projesi 2021 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Çırak 2 yıl önce

Kayıtlar ne zaman acaba

banner182

banner181