Suluova 4. etap TOKİ projesinin çalışmaları hızla devam ediyor!
Belediye Başkanımız Fatih Üçok; inşaatı hızla yükselen 4. Etap Toki konutlarında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Göreve geldiği günden itibaren İlçemizin değişim ve dönüşümü için büyük projelere imza atan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede inşaatı hızla yükselen 4. etap toki konutlarında incelemelerde bulundu.

Konutlarımız hızla yükseliyor şükürler olsun diyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “ Yeni bir yaşam merkezi olacak olan 4. Etap TOKİ Konutları şantiyesinde incelemelerde bulunduk. Yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldık. İlçemizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için hizmetlerimize durmadan devam edeceğiz. En büyük projemiz halkımızın mutluluğudur.” Dedi.

Suluova Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nermin 3 yıl önce

Amasya merkez TOKİ nereye yapılacak bizlere neden bilgilendirme yapılmıyor neden ihale yapılmıyor Amasya'da yer kalmadı merkeze istiyoruz TOKİ'yi

banner182

banner181