Ankara Şentepe'ye Çamlıca modeli kule yapılacak!
Şentepe'deki televizyon vericilerinin yerine yapılacak kulenin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın yatırım planına alındığını belirten Başkan Yaşar, "Yarışmayla belirlenecek projeyle, seyir terası ve restoranın da yer alacağı televizyon kulesi yapılacak" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, göreve geldiği günden bu yana kaldırmaya çalıştığı Şentepe'deki televizyon vericileri sorununun çözümü noktasında önemli bir adım atıldığını söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile protokol imzaladıklarını belirten Yaşar, "Vericiler kalkacak ve yerine İstanbul Çamlıca'dakine benzer bir televizyon kulesi yapılacak" dedi.

"YENİMAHALLE'NİN 3 SORUNU DA ÇÖZÜLDÜ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Haziran ayında yaptığı görüşmede Yenimahalle'nin çözüm bekleyen üç sorununu gündeme getirdiğini hatırlatan Yaşar, bu sorunların çözüme kavuşmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yaşar, şunları söyledi: "Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettiğim konular, Yamaçevler'in Kentsel Dönüşüm Alanı ilan edilmesi, Kaymakamlık konağı ve Şentepe'deki vericiler sorunuydu. Yamaçevler, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Yeni kaymakamlık binası da İçişleri Bakanlığı'nın yatırım planına alındı. Son olarak da Şentepe'de, halkın sağlığını bozan ve çevre kirliliği yaratan televizyon vericileri sorununu çözüyoruz" dedi.

HaberTürk Ankara

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181