Altındağ Atıfbey mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında metruk yapılar yıkılıyor!
Altındağ'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar 45 binden fazla gecekondu yıkımı gerçekleştirilen ilçede, 175 gecekondu daha yıkıldı. Atıfbey Mahallesi'nde yıkıma dahil edilen 175 gecekondu, belediye ekiplerinin özenli çalışmaları ile kavgasız gürültüsüz şekilde gerçekleştirildi.

Altındağ'ın her geçen gün daha da modernleştiğini vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Belediye olarak, kaçak yapılara asla taviz vermiyoruz. Altındağ için gece gündüz çalışıyor, halka hizmet ediyoruz. Yaptığımız yıkımlarla birlikte Altındağımızın çehresini güzelleştiriyoruz. Altındağ'da harabe resmi silip, tamamen daha modern ve estetik bir resim çiziyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı
Atıfbey Mahallesi'nde yıkımları, Altındağ Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü yönetti. Uyuşturucu madde kullananların uğrak yeri haline gelen sorunlu bölgede, mahalle sakinlerinin de şikayeti üzerine acilen yıkım çalışmalara başlandı. Başarılı çalışma ardından mahalle sakinleri bölgenin temizlenmesi ile rahat bir nefes aldı.

Veysel Tiryaki: "Yıkımları vatandaş kendi talep ediyor"
Altındağ'da yıkımları artık vatandaşın talep ettiğini belirten Belediye Başkanı Veysel Tiryaki dönüşüm hakkında şu mesajları verdi:
"Belki de Altındağ'daki en büyük başarımız dönüşüm ve değişimi halkımıza kabul ettirmek olduğunu düşünüyorum. Zihinlerde bu anlayışı yerleştirmek de özel bir çaba ve gayreti gerektiriyordu. Vatandaşın desteğini hissediyoruz. Dönüşüm çalışmaları ile beraber Altındağ her gün daha çok değer kazanıyor. Çocuklarımız mahallesinde daha rahat ve güvenli şekilde okullarına gitmeli, annelerin, babaların aklı evlatlarında kalmamalı, kimsenin hayatı kararmamalı. Biz Belediye olarak, daha modern ve güvenilir bir ilçe sunuyoruz Altındağlılara. Sağlıklı yaşam standartlarına ulaştırıyoruz. Başkente yakışır bir Altındağ hayalimiz gerçek oluyor."

Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181