Keçiören Hacıkadın kentsel dönüşüm 2018!
Ankara Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Keçiören Hacıkadın kensel dönüşüm 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

68 hektarlık alanda inşa edilecek olan Keçiören Hacıkadın kensel dönüşüm 2018 kapsamında 6 bin konutun inşa edileceği öngörülüyor. Keçiören'in 3. kentsel dönüşüm projesi olan Hacıkadın kensel dönüşüm projesinin adı bir vadi projesi şeklinde yapılacağı için Şelaleler Vadisi kentsel dönüşüm projesi olarak belirlendi.

Hacıkadın Deresi üzerinden bulunacak olan Keçiören Hacıkadın kensel dönüşüm 2018 projesi içerisinde Macera Parkı, üzüm bağları ve üzüm festival alanlarının yanı sıra kültür merkezi, AVM ile Oyun Kalesi yer alacak. ​Proje alanı eğimli ve zor bir arazi olduğu için bu arazide konut yapılacak yerler ayrılacak diğer yerler ise tamamen yeşil alan olarak planlanacak .

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nur 6 yıl önce

Ne zaman yapılmaya başlayacak

Avatar
Nur 6 yıl önce

Ne zaman yapılmaya başlayacak

Avatar
Nur 6 yıl önce

Ne zaman yapılmaya başlayacak.

Avatar
Nur 6 yıl önce

Ne zaman yapılmaya başlayacak.

banner182

banner181