Mamak kentsel dönüşüm son durum 2018!
Mamak kentsel dönüşüm son durum 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ankara'da yer alan Mamak ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı. Türkiye’nin en geniş kapsamlı kentsel dönüşümünü yaşayan ilçelerin başında yer alan Mamak’ta çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Mamak kentsel dönüşüm son durum 2018 listesi;

Altıağaç Karaağaç ve Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi
Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altıağaç Karaağaç ve Hüseyingazi mahallerinde hızla devam eden kentsel yenileme projesi kapsamında 1. etapta bulunan 869 konutun inşaatlarını tamamlayarak yakın bir tarihte hak sahiplerine teslim edecek. 574 bin metrekarelik alanı kapsayan Altıağaç Karaağaç ve Hüseyingazi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar tamamlanma aşamasına geldi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesi işbirliği ile 11 etap ve 14 mahallede uygulanan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 771 konut kura ile sahiplerini buldu. Dünyanın en büyük ve ödüllü Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni 14 mahalle ve 11 etap halinde yürütülüyor.

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi
Mamak Belediyesi’nin uyguladığı Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor. Mamak Belediyesi’nce kentsel dönüşümün hızlı ilerlediği mahallelerden biri olan Gülseren-Anayurt (Diriliş) Mahallesi’nde 1237 gecekondunun 1222’si yıkıldı. 437 bin metrekarelik alanda uygulanan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 5260 konut yapılacak.

Diğer Mamak kentsel dönüşüm projeleri listesi şu şekilde;
- Altıağaç Karaağaç kentsel dönüşüm projesi
- Duralialıç kentsel dönüşüm projesi
- Ege kentsel dönüşüm projesi
- Gülseren Anayurt kentsel dönüşüm projesi
- Yeni Mamak kentsel dönüşüm projesi
- Yatıkmusluk kentsel dönüşüm projesi

Mamak kentsel dönüşüm son durum 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181