Allora Beytepe satılık!
Konut anlayışının değiştiği Ankarada tüketici artık her ihtiyacını kolayca karşılayabileceği projelere yönelirken, inşaat sektörü temsilcileri de ürettikleri konutlarda ticari alanlara da önem vermeye başladı.

Konutta kalite ve konfor arayanların yeni tercihi Beytepe bölgesi, kentin ana lokasyonlarına yakın konumu ve gelişme potansiyeliyle konut kadar, iş yeri yatırımcısının da gözdesi haline geldi.

Bölgenin öncüsü konumundaki Allora Beytepe projesiyle dikkati çeken MFZ Grup imzasıyla hayata geçen proje Beytepe’nin geniş ve oldukça uzun ana caddesi, birkaç yıl içinde Türkiye ve dünyanın en iyi markalarının yer aldığı cadde olacak. Allora Beytepe’de yer alan mağazalar ile AVM’lerle anılan Ankara’da alışveriş kültürü değişecek.

Proje ticari yapılar ve konutlar ile hem oturum hem de ticari olarak harmanlanacak.

Çayyolu ile Beytepe’nin kesişim noktasında yer alan Allora Beytepe projesinde de her biri 3’er katlı, konut bloklarından bağımsız 16 mağazanın bulunacak. 350 metrekare büyüklüğündeki cadde cepheli mağazalarla Beytepe’nin çehresi değişecek.

Modern mimarisi ve çevre düzenlemesi ile Çayyolu’nun Beytepe ile birleştiği yerde, şehrin merkezine çok farklı bir konfor anlayışı getiren Allora Beytepe, 28 ve 35 katlı iki kule ve konut bloklarından bağımsız her biri 3’er katlı 16 dükkandan oluşuyor.

Farklı tiplerde toplam 114 daireden oluşan Allora Beytepe üç cepheden ışık alıyor ve geniş ve ferah dairelere sahip. Allora Beytepe'nin 2016 yılında teslimleri gerçekleşecek.


Adres: Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No: 63 / A-B-C Beytepe-Çankaya/Ankara
Telefon : 0312 266 3 555
Web : www.allorabeytepe.com
Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181