Ankara anlaşmalı konut projeleri!
Yeni bir konut arayışında olan kişilerin merak ettiği Ankara anlaşmalı konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2019 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %15,4 bir artış gözlemlenerek toplam satış 146 bin 903 oldu. Ankara ise %10,1 pay ve 8 bin 830 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti. Eylül 2019'da Ankara'da gerçekleşen 8 bin 830 adetlik konut satışında liderliği 2 bin 330 adet konut satışı ile Çankaya kazandı.

Ankara'da gerek yatırımlık gerek oturma amaçlı olsun birçok kişi bankalarla anlaşmalı konut projeleri ankara listesini merak ediyor. Bankalar genellikle kendi resmi sitelerinde anlaşmalı oldukları inşaat firmalarını ve konut projelerini yayınlıyor. Bankanın resmi sitesine girip anlaşmalı konut projeleri kısmına tıklayarak Ankara dahil diğer illerinde de bulunan konut projelerine uluşılıyor.

İşte Ankara anlaşmalı konut projeleri detayları;
- Vakıfbank Ankara anlaşmalı konut projeleri için tıklayınız.
- Ankara Ziraat bankası anlaşmalı konut projeleri için tıklayınız.
- Halkbank Ankara anlaşmalı konut projeleri için tıklayınız.
- İş bankası anlaşmalı konut projeleri Ankara için tıklayınız.

Ankara anlaşmalı konut projeleri detaylarını sizler için derledik. Banka anlaşmalı konut projeleri ankara ile ilgili tüm gelişmeler EmlakSayfası.com.tr'de yer almaya devam edecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181