Ankara konut projeleri 2021 teslim!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Ankara konut projeleri 2021 teslim detaylarını sizler için araştırdık.

TÜİK tarafından yayınlanan Nisan 2019 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %18,1 bir azalış gözlemlenerek toplam satış 84 bin 403 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 7 bin 519 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Markalı konut projelerinin de yer aldığı Ankara güncel konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaat sektörünün yoğun olarak faaliyet gösterdiği Ankara'da yeni projelerin yanı sıra halihazırda inşaatı başlayan projelerinde de satışları sürüyor.

İşte Ankara konut projeleri 2021 teslim detayları;

Nokta Ankara
Türk Yapı imzası ile hayata geçirilen Nokta Ankara projesinde dairelerin teslimlerinin Nisan 2021'de yapılması planlanıyor. Çayyolu yeni konut projeleri arasında bulunan projede daireler 2+1 ve 4+1 loft seçenekleri ile tasarlanıyor.  22 katlı ofis bloğunun yükseldiği projede ​2+1 daireler brüt 151 metrekare, net 132 metrekare, 4+1 loft daireler brüt 258 metrekare, net 215 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.​ Nokta Ankara nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Legend Life
Ankara'nın Mamak İlçesi'ne bağlı Üreğil Mahallesi'nde yer alacak olan Legend Life teslim tarihi Aralık 2021 olarak planlanıyor. 32 katlı blokların inşa edileceği Legend Life projesinde sosyal alanlar, dükkan, ofis, otopark gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. 25 bin 109,50 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde yer alacak olan Legend Life Ankara projesinde 2 blok yükselecek. Legend Life nerede ? Tıklayınız.

Sinpaş Yalı Vadi
​Marina Ankara projesinin yeni etabı olan Marina Ankara Yalı Vadi teslim tarihi Haziran 2021 olarak planlanıyor. Eymir Gölü manzarasına hakim olan Sinpaş Yalı Vadi projesi 122 daireden oluşuyor. Sinpaş tarafından hayata geçirilen Yalı Vadi Sinpaş projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alacak. Sinpaş Yalı Vadi nerede sorusunun cevabı için tıklayınız

​Park Joven Bilkent
493 daireden meydana gelen Park Joven Bilkent teslim tarihi Ocak 2021 olarak planlanıyor. 4+1 , 5+1 , 6+1 dairelerden meydana gelen Park Joven Ankara projesinde konutların büyüklükleri 260 ila 323 metrekare arasında değişim gösteriyor. ​Park Joven Bilkent fiyatları için tıklayınız.

Ankara konut projeleri 2021 teslim detaylarını sizler için derledik. 2021 teslim Ankara konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181