Ankara Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 2. bölge daire fiyatları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  2. Bölge projesi kapsamında inşa edilen Ankara Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 2. bölge daire fiyatları belli oldu.

Toplam 18 adet konutun kurasız satışa çıkacağı Ankara Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 2. bölge daire fiyatları 82 bin 891 TL'den başlayıp 316 bin 092 TL'ye kadar yükseliyor. Alt gelir ve orta gelir grubuna hitaben inşa edilen projede 5 adet 1+1 konut, 2 adet 2+1 konut, 9 adet 3+1 konut , 2 adet 4+1 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. 

Ankara Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 2. bölge daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Ankara Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 2. bölge alt gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Ankara Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 2. bölge orta gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181