Ankara Portova projesi satılık!
4+1 dairelerden oluşan Ankara Portova projesinin satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor. 

Daireleri 165 metrekare büyüklüğe sahip olan ​Ankara Portova projesinde 7 metrelik çamaşır odası bulunuyor. 2 bloktan oluşan  ​Ankara Portova projesinin her bloğunda 46 daire yer alıyor. Akıllı ev sistemi bulunan Ankara Portova projesi Aksa İnşaat imzası taşıyor.

Ankara'nın ve Türkiye'nin nüfus olarak ikinci büyük ilçesinde inşa edilen ​Ankara Portova projesi 8 bin 656 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 92 adet konutun yer alacağı Ankara Portova projesi Ankara Keçiören'de konumlanıyor.
 
Ankara Portova projesi nerede? tıklayınız.

Ankara Portova projesi fiyat bilgisi? tıklayınız.

Ankara Portova projesi teslim tarihi? tıklayınız.

Ankara Portova projesi iletişim!

Web: www.aksayapi.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan Yetişkin 6 yıl önce

Bölgedeki diğer projelerle kıyasladığımda sırf cephe tasarımıyla (özellikle de balkonlarındaki kıvrımlarla) bile diğer projelere fark atan bir proje olacak bence. Aksa İnşaat zaten bölgeyi iyi bilen, bir o kadar da bölgede bilinen bir firma. Örnek dairesinin katta olması da ayrı bir avantaj. Dairede ne görüyorsam onu alıyorum sonuçta. Yolları açık olsun Aksa İnşaat'ın ve bölgedeki tüm yatırımcıların inşalla.

banner182

banner181