Ankara Yenimahalle konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Ankara Yenimahalle konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Gerek yatırımlık gerekse oturma amaçlı olsun birçok kişi yeni bir ev sahibi olmak istiyor. Bizde sizler için Ankara'lı vatandaşlar tarafından merak edilen Ankara Yeni mahalle konut projeleri listesini derledik. İşte Ankara Yenimahalle konut projeleri 2019 listesi ;

Öniz Bağdat
27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip olan Öniz Bağdat projesinde 38 adet 2+1 ve 138 adet 1+1 daire bulunuyor. Asm İnşaat tarafından hayata geçirilen Öniz Bağdat Ankara projesinde daire büyüklükleri 52,66 ila 79,14 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Öniz Bağdat konum için tıklayınız.

Sierra Yaşamkent
10.000 metrekare​ arsa alanına sahip olan Sierra Yaşamkent projesinde daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 5 blokta 281 daireden meydana gelen Sierra Yaşamkent satılık daireler 61 metrekareden 211 metrekareye kadar pek çok farklı boyutta konutları yer alıyor. ​Sierra Yaşamkent harita görseli için tıklayınız.

Merkez Ankara
Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat imzası ile yükselecek olan Merkez Ankara projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Yenimahalle konut projeleri arasında bulunan proje Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerine yapılacak. Merkez Ankara projesi lokasyon için tıklayınız.

Gala Batıkent
43 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gala Batıkent projesinde 19 blokta 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile inşa edilen projede daire büyüklükleri 40 ila 70 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Ankara Yenimahalle konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. Ankara konut projeleri Yenimahalle ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181