'Biz Northland Ankara'yı 2020'li yılların konut projesi olarak planladık'!
Konut projelerinde 2020'li yılların tasarımları şimdiden şekillenmeye başlıyor. Başkentin yeni gözde gelişim bölgesi Ovacık'ta yükselmeye başlayan Northland Ankara konut projesi, konutları kadar, işyerleri ile de önümüzdeki 10 yılda öne çıkacak detaylar hakkında bilgi veriyor. Northland Ankara Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, Integra ve Özgaziantep firmalarının ortaklığı ile hayata geçirilen ve ilk günden büyük ilgi toplayan Northland Ankara konut projesinin, kendilerinin geleceğe yönelik hayalleri, Mimar Evren Yiğit'in tecrübe ve başarısı ile birleştiğini kaydetti. Uslu, "Biz Northland Ankara'yı 2020'li yılların konut projesi olarak planladık" şeklinde konuştu.

Rahatlık ve ferahlık
Selahattin Uslu, konut tasarımlarında kat bahçeleri ile dış mekanın olabildiğince konutun içine alındığını ve büyük camekanlar ile dış mekanın en iyi seviyede hissedilmesinin sağlandığını ifade ederek, rahatlık, ferahlık, yüksek tavan ve kapıların vazgeçilmezleri olduğunu söyledi.

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181