'Bulvar Loft'ta ön talepte bulunanlar yüzde 32 kazanacak!'
AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Ankara'daki ikinci büyük konut projesi İncek semtinde yapımına başlanan Bulvar Loft'un 2018 yılında teslim edileceğini söyledi. Akın bu tarihe kadar fiyatların belirli tarihlerde artacağını ifade etti. 27 Kasım'a kadar talepte bulunanların 2 yıl içinde satış fiyatları üzerinden yüzde 32 kar elde edeceğini belirten Akın, benzer kazancın 2014'te yapımına başlanan İncek Loft projesinde bugün elde edildiğini belirtti.

'GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ'
Yatırımlara devam etmenin önemli olduğuna dikkat çeken Akın, su aşamada her şeyin cok iyi gittiğinin söylenemeyeceğini ancak şartlar ne olursa olsun, Akfen olarak yatırıma devam ettiklerini söyledi. Halen 1 milyar doları bulan, liman, hastane ve yurt yatırımlarına ara vermediklerini belirten Hamdi Akın "Bu ülkede kurulan ve büyüyen işadamlarının ülkeye yatırım borcu var. Biz bu görevi yerine getirmezsek, frene basarsak vagonlar birbirine çarpar. Akfen Holding olarak yatırım projelerimize devam ediyoruz. Hiçbirini bile durdurmadık, iptal etmedik" seklinde konuştu. 

Star Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181