Merkez Ankara son durum Ocak 2021!

1320 ticari üniteden oluşacak olan Merkez Ankara son durum Ocak 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Merkez Ankara son durum Ocak 2021 detayları belli oldu. Merkez Ankara son hali Ocak 2021 görselleri için tıklayınız.

Pasifik İnşaat'ın Emlak Konut GYO ihalesiyle aldığı 125 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Merkez Ankara projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Yenimahalle konut projeleri arasında bulunan Merkez Ankara projesi 2020 daireden oluşacak.

1 milyon 200 bin metrekarelik inşaat alanıyla tek parselde Türkiye'nin en büyük karma kullanım projesi olma özelliği taşıyan Merkez Ankara Emlak Konut projesinde 17 blok planlanıyor. 4 milyar 194 milyon TL'lik hasılat büyüklüğüne sahip olan proje Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerine yapılacak. 

Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat imzası ile karma konseptte hayata geçirilen Merkez Ankara Emlak Konut projesinde alışveriş merkezi, konutlar, ofisler, 313 odalı bir otel ve okul yer alacak. Dünyanın önde gelen mimarlık ofislerinden New York merkezli KPF tarafından tasarlanan projenin konumu ile dikkat çekmesi bekleniyor. 

Merkez Ankara lokasyon detayları için tıklayınız.
Merkez Ankara teslim tarihi? Tıklayınız.

Merkez Ankara son durum Ocak 2021 detaylarını sizler için derledik. Merkez Ankara inşaat seyri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181