Meva Şehir lansmanı 6 Mayıs'ta!
Ünsal Group 6 Mayıs'ta lansmanını yapacağı Meva Şehir projesi için sağladığı ödeme sistemiyle ses getiriyor. Yükselen kredi faiz oranları sebebiyle, konut alma planını erteleyenler için cazip imkanlar sunan Ünsal Group; faizsiz ve bankasız taksitlendirme olanakları ile konut almak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Ankara'da herkes ev sahibi olacak iddiasıyla yola çıkan Ünsal Group, yükselen mortgage kredilerinin kimsenin konut sahibi olma hayalinin önüne engel olmaması için özel ödeme seçenekleri sunduklarını dile getirdi. Meva Şehir lansman öncesi yakaladığı yüksek talep ve satış başarısıyla inşaat sektörünün en çok konuşulan projelerinden birisi haline geldi.

TEMALI KONUT PROJESİ
Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal "Yıllardır müşterilerimizden aldığımız talepleri ve istekleri değerlendirerek Meva Şehir projemizi geliştirdik. Ankaralı'nın maviye olan özlemini giderecek, içinde sandalların gezeceği büyüklükte 7 bin metrekare göletin olduğu, 300 bin metre kare yeşil alan ile çevrili, sosyal olanakları ile hayatı kolaylaştıran, içinde okul ve alışveriş merkezinin olduğu çok özel bir proje hazırladık" dedi. Orhan Ünsal Meva Şehir'de Herkesin aradığı konutu bulacağını dile getirerek tüm Ankaralıları lansmana davet etti.

MEVA ÖDÜL ALDI
Meva Şehir projesi mimarisi, teması, konumu, konforu ve sunduğu sosyal olanaklarla pek çok kurum tarafından yılın en başarılı konut projesi seçildi. Hilal şeklindeki yerleşkesi, geniş peyzaj alanları, içinde sandalların geçeceği geniş yapay göleti, sosyal ve ticari alanları ile Eryaman'ın içinde adeta yeni bir şehir olarak yükselen Meva Şehir, kendi değeri kadar çevresine de değer katan bir cazibe merkezi olarak inşaat sektörünün ilgiyle takip ettiği bir proje haline geldi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181